Volkswagen Groep versterkt leiderschap om NEW AUTO-strategie in Noord-Amerika verder te promoten

Volkswagen Groep versterkt leiderschap om NEW AUTO-strategie in Noord-Amerika verder te promoten

Volkswagen Group versterkt zijn Amerikaanse managementteam om zijn ambitieuze groeistrategie in Noord-Amerika te versnellen. Als deel van zijn NEW AUTO-strategie wil de groep de omschakeling naar elektrische voertuigen (EV's) in de regio ondersteunen met een brede productportfolio en de oprichting van een nieuwe onderneming om de markt van de volledig elektrische pick-ups te betreden.

Scott Keogh, President en CEO van Volkswagen Group of America, en CEO van Volkswagen North American Region, wordt President en CEO van de nieuw opgerichte onderneming Scout

Pablo Di Si, Executive Chairman van Volkswagen Zuid-Amerikaanse Regio, benoemd tot President en CEO van Volkswagen Group of America, en CEO van Volkswagen Noord-Amerikaanse Regio

Nieuw leiderschap om de groeistrategie van de Volkswagen Group in de VS te versnellen met een portefeuille van meer dan 25 EV-modellen gepland tegen 2030

Nieuw onafhankelijk bedrijf, Scout, met een iconisch merk zal volledig elektrische pick-ups en robuuste SUV's lanceren op de Amerikaanse markt

Herbert Diess, CEO van de Volkswagen Groep: "Scott en Pablo hebben een sleutelrol gespeeld bij de hervorming van de activiteiten in respectievelijk Noord-Amerika en Zuid-Amerika. In hun toekomstige functies zullen zij een centrale rol spelen bij het aanpakken van de historische marktkansen in de VS en onze groeistrategie in de regio naar het volgende niveau tillen."

 

PM_Volkswagen_Group_strengthens_leadership_to_advance_NEW_AUTO_strategy_in_North_America.pdf 236 KB

 

Pablo Di Si & Scott Keogh
Pablo Di Si & Scott Keogh
Pablo Di Si
Pablo Di Si
Scott Keogh
Scott Keogh

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf