Volkswagen en Amazon Web Services ontwikkelen Industrial Cloud

Volkswagen en Amazon Web Services ontwikkelen Industrial Cloud

Volkswagen en Amazon Web Services zullen samen Volkswagen Industrial Cloud bouwen

Beide ondernemingen maakten in dit kader hun meerjarige samenwerking op vlak van ontwikkeling bekend. In de Volkswagen Industrial Cloud zullen in de toekomst de gegevens van alle machines, installaties en systemen van alle 122 fabrieken van het Volkswagen-concern worden samengebracht. Dit helpt de voortgang en processen in de fabricage te optimaliseren en zo de productiviteit in de vestigingen te verhogen. De Industrial Cloud van Volkswagen creëert daarmee de essentiële technologische voorwaarde om de productiviteitsdoelstellingen in de productie te bereiken. Op de lange termijn gaat het ook om de integratie van de globale leveringsketen van het concern met meer dan 30.000 vestigingen en meer dan 1.500 toeleveranciers en dochterondernemingen. Samen met Amazon Web Services bouwt Volkswagen zijn Industrial Cloud als een open industrieel platform dat in de toekomst ook andere partners uit de industrie, logistiek en handel kunnen gebruiken.

Volkswagen Group News

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf