Volkswagen Commercial Vehicles onthult nieuwe kampeerwagen op het Caravan Salon 2018

Volkswagen Commercial Vehicles onthult nieuwe kampeerwagen op het Caravan Salon 2018

 

  • Nieuwe kampeerwagen op basis van de Crafter, met verhoogd dak, slaapruimte achterin en badkamer
  • Definitief productiemodel op basis van de California XXL conceptcar van vorig jaar

Volkswagen Commercial Vehicles is vertrokken van de California XXL conceptcar uit 2017 en heeft hem ontwikkeld tot een volledig productierijpe kampeerwagen. Het bedrijf stelt de nieuwe kampeerwagen op basis van de Crafter voor op het Caravan Salon 2018 in Düsseldorf (van 24 augustus tot 2 september).

De productieversie van de nieuwe kampeerwagen volgt het heldere, frisse ontwerp van de California XXL conceptcar. Het design verwijst ook naar de iconische California-kampeerwagen op basis van de T6 en zal eveneens verkrijgbaar zijn met een- of tweekleurige lak.

Typische kenmerken van de interieurinrichting zijn onder meer felle kleuren en praktische oplossingen. De achterin geïntegreerde badkamer (inclusief douche en toilet), keukenblokken en slaapruimte zijn bijzonder weldoordacht en afgestemd op het leven onderweg.

De Volkswagen California werd in 1988 gelanceerd op basis van de toenmalige derde generatie van het 'VW-busje'. Volkswagen Commercial Vehicles bouwt de huidige California op basis van de zesde generatie van de Transporter. Onlangs werden zowel de 30e verjaardag van de productiestart als de mijlpaal van de 100.000e California gevierd. Hiermee is de California de succesvolste kampeerwagen ooit.

Volkswagen Commercial Vehicles heeft nu dezelfde waarden gehanteerd om een nieuwe kampeerwagen te ontwikkelen op basis van de grote broer van de Transporter.

Meer details over de nieuwe kampeerwagen van Volkswagen Commercial Vehicles volgen in de aanloop naar het Caravan Salon in Düsseldorf.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/


© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf