Nieuwe functionaliteiten op www.lez.dieteren.be

Nieuwe functionaliteiten op www.lez.dieteren.be

  • Liefhebbers van oldtimers vinden er voortaan alle nuttige informatie
  • Een interactieve tool die multimodale oplossingen integreert
  • De nieuwe LEZ in 2020

De website HTTPS://LEZ.DIETEREN.BE/NL stelt automobilisten vandaag een module ter beschikking waarbij ze op basis van de motorversie en het jaar van de eerste inschrijving van hun voertuig of de euronorm van de auto realtime kunnen nakijken of hun wagen is toegelaten in de stad van hun keuze. Deze module werkt voor alle automerken en dus ook voor de voertuigen die zijn ingeschreven als oldtimer.

Een interactieve tool in chatvorm waarbij bestuurders kunnen kiezen voor een mobiliteitsoplossing die is aangepast aan hun noden, is voortaan beschikbaar op de website HTTPS://LEZ.DIETEREN.BE/NL. De ontwikkeling van de website sluit aan bij de wens van D’Ieteren Auto om de voorkeurspartner te worden van de weggebruikers door hen op elk moment te verzekeren van een mobiliteit die is aangepast aan hun noden. Naast de commercialisering van nieuwe of tweedehandsvoertuigen van de merken van de Volkswagen-groep in België, biedt D’Ieteren Auto via Poppy (https://poppy.be/nl/) deelauto’s, -steps en -scooters aan in Brussel en Antwerpen, alsook het mobiliteitsplatform Skipr (https://www.skipr.com/nl) dat gebruikers in staat stelt om hun verschillende vervoermiddelen in één enkele app te plannen, reserveren en betalen.

De recente maatregelen die zijn genomen door de stad Gent, lage-emissiezone in wording, evenals het rijverbod voor modellen met Euro 3 in Brussel werden eveneens in de applicatie geïntegreerd. Navigeren en opzoeken van informatie verloopt heel vlot met behulp van de recente grafische updates.

 

HTTPS://LEZ.DIETEREN.BE/NL: de lage-emissiezones in België IN EEN KLIK

De LEZ of lage-emissiezones duiken overal in België op, zonder dat ze echter op elkaar zijn afgestemd. Dit betekent dat het voor automobilisten moeilijk is te weten waar ze mogen rijden. Als antwoord op hun vragen stelt D’Ieteren Auto daarom WWW.LEZ.DIETEREN.BE/NL ter beschikking. Op deze website worden ook alternatieve mobiliteitsoplossingen voorgesteld aangepast aan de wensen van de gebruiker.

De website HTTPS://LEZ.DIETEREN.BE/NL biedt antwoorden op de vragen van talrijke privé- of professionele gebruikers van het verkeersnetwerk zoals:

  • LEZ, wat is dat eigenlijk?
  • Mag ik met mijn voertuig niet meer binnen in bepaalde steden?
  • Welke steden zijn LEZ?
  • Wat zijn de evoluties voor de toekomst?
  • Welke alternatieve oplossingen zijn er voor mij?
  • Welke oplossing is de beste voor mij?
Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf