Laatste testfase van de nieuwe Golf is begonnen

Laatste testfase van de nieuwe Golf is begonnen

  • Ontwikkeling bijna voltooid: Volkswagen test nieuwe Golf(1) intensief met gecamoufleerde prototypen
  • Wereldpremière in de herfst van dit jaar: achtste generatie van de Golf wordt digitaal, smart en geconnecteerd

 

Er staat een nieuwe Golf in de startblokken, de achtste generatie. Het nieuwe design en de digitale innovaties leiden deze bestseller, waarvan intussen al meer dan 35 miljoen exemplaren werden gebouwd, binnen in een nieuw tijdperk: dat van de geëlektrificeerde aandrijving, van het digitale en geconnecteerde interieur, van het geassisteerde rijden en van de online functies en diensten. De Golf van de volgende generatie zal met nieuwe impulsen zijn stempel drukken op dit tijdperk.

De camouflage kan niet verhullen dat onder de zwart-witte lijnen een vijfdeursmodel met krachtige proporties schuilgaat. En het gaat overduidelijk om een Golf, want zijn optische DNA is onmiskenbaar. Wie goed kijkt, ziet bovendien dat in de camouflage het opschrift ‘Golf’ is geïntegreerd. Eén ding valt uit de camouflage echter niet op te maken: hoe de fijne details van het nieuwe design er zullen uitzien. Klaus Bischoff, hoofddesigner bij Volkswagen: “Bepaalde details van de nieuwe Golf kunnen we nog niet prijsgeven. De elegante proporties daarentegen willen we niemand onthouden.“ Hij vult aan: “De achtste generatie wordt een eyecatcher!” We tellen af naar het debuut van deze nummer acht: zijn wereldpremière is al voorzien voor de herfst van dit jaar.

  1. Het voertuig wordt nog niet te koop aangeboden.
Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf