EV Check, de Volkswagen applicatie die de overgang naar elektriciteit vereenvoudigt

EV Check, de Volkswagen applicatie die de overgang naar elektriciteit vereenvoudigt

Bent u klaar voor de elektrische mobiliteit ? Wanneer u aan een nieuw voertuig toe bent, rijzen er vaak heel wat vragen. De nieuwe applicatie EV Check van Volkswagen schept daarin duidelijkheid.

Is mijn rijstijl geschikt voor een elektrische wagen? Hoe zit het met het verbruik, het rijbereik, de kost per kilometer? Welk elektrisch voertuig van Volkswagen past het best bij mij? Op vragen met betrekking tot elektrische mobiliteit is er meestal geen concreet antwoord. Daarom ontwikkelde Volkswagen een applicatie die specifiek gewijd is aan elektrische mobiliteit.

Door uw rijstijl en trajecten te analyseren, stelt de EV Check applicatie van Volkswagen uw rijprofiel op en vergelijkt na elke verplaatsing uw gegevens met die van een elektrisch model van Volkswagen van uw keuze.

Concreet komt u zo te weten of u dezelfde trajecten ook met een elektrische auto had kunnen doen. Meteen worden ook de verschillen op vlak van prijs per kilometer, CO2-uitstoot en energiehoeveelheid vergeleken. “Voor onze klanten is de EV Check applicatie het eenvoudigste en snelste middel om te weten te komen of ze klaar zijn voor de elektrische mobiliteit”, verduidelijkt Jürgen Stackmann, lid van de raad van bestuur van Volkswagen.

De EV Check applicatie bepaalt eveneens welk elektrisch model van Volkswagen het best bij u past en stelt het u voor in augmented reality. Verder levert ze een antwoord op tal van vragen met betrekking tot de elektrische mobiliteit en lokaliseert ze de laadpalen die zich het dichtst bij uw positie bevinden.

 

De EV Check applicatie voor smartphones is beschikbaar in de Play Store en de App Store.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf