Al meer dan 15.000 registraties voor de ID.3

Al meer dan 15.000 registraties voor de ID.3

  • Ruim de helft van het pre-bookingcontingent is gereserveerd
  • Grootste interesse in Duitsland, Noorwegen, Nederland, het V.K. en Zweden
  • Lid van de Raad van Bestuur, Jürgen Stackmann: “De positieve respons geeft aan dat veel klanten klaar zijn voor e‑mobiliteit.”
(Nederlandstalige versie)

Amper een week na de start van de pre-booking voor de ID.3 staat de teller met registraties voor het eerste model van de nieuwe, 100% elektrische ID.-familie op 15.000 stuks. Dat is nu al meer dan de helft van het totale contingent pre-bookingvoertuigen dat 30.000 auto’s groot is. De grootste belangstelling tekent Volkswagen op in Duitsland, Noorwegen, Nederland, het V.K. en Zweden. De IT-systemen van de pre-bookingplatformen draaien stabiel na de initiële stormloop. Jürgen Stackmann, lid van de Raad van Bestuur voor Volkswagen personenwagens en verantwoordelijk voor verkoop, marketing en aftersales: “De positieve respons geeft aan dat veel klanten klaar zijn voor e-mobiliteit. Wie graag een van de eersten wil zijn om met een ID.3 te rijden, die wacht beter niet te lang meer met registreren. Het aantal pre-bookers neemt immers snel toe.”

Wie interesse heeft, kan voor een bedrag van 1.000 euro online een vroege productieslot van de ID.3 boeken via de website www.volkswagen.be/e-mobility/nl/id-familie/id.

De ID.3 wordt CO2-neutraal aan de klant afgeleverd. De productie van de ID.3 1ST start, zoals gepland, einde 2019. De eerste voertuigen zullen midden 2020 worden geleverd.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf