Al meer dan 15.000 registraties voor de ID.3

Al meer dan 15.000 registraties voor de ID.3

  • Ruim de helft van het pre-bookingcontingent is gereserveerd
  • Grootste interesse in Duitsland, Noorwegen, Nederland, het V.K. en Zweden
  • Lid van de Raad van Bestuur, Jürgen Stackmann: “De positieve respons geeft aan dat veel klanten klaar zijn voor e‑mobiliteit.”
(Nederlandstalige versie)

Amper een week na de start van de pre-booking voor de ID.3 staat de teller met registraties voor het eerste model van de nieuwe, 100% elektrische ID.-familie op 15.000 stuks. Dat is nu al meer dan de helft van het totale contingent pre-bookingvoertuigen dat 30.000 auto’s groot is. De grootste belangstelling tekent Volkswagen op in Duitsland, Noorwegen, Nederland, het V.K. en Zweden. De IT-systemen van de pre-bookingplatformen draaien stabiel na de initiële stormloop. Jürgen Stackmann, lid van de Raad van Bestuur voor Volkswagen personenwagens en verantwoordelijk voor verkoop, marketing en aftersales: “De positieve respons geeft aan dat veel klanten klaar zijn voor e-mobiliteit. Wie graag een van de eersten wil zijn om met een ID.3 te rijden, die wacht beter niet te lang meer met registreren. Het aantal pre-bookers neemt immers snel toe.”

Wie interesse heeft, kan voor een bedrag van 1.000 euro online een vroege productieslot van de ID.3 boeken via de website www.volkswagen.be/e-mobility/nl/id-familie/id.

De ID.3 wordt CO2-neutraal aan de klant afgeleverd. De productie van de ID.3 1ST start, zoals gepland, einde 2019. De eerste voertuigen zullen midden 2020 worden geleverd.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be

 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

- D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

- Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

- Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

- D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy