Wereldpremière op 7 juli: de nieuwe Amarok smaakt naar meer

Wereldpremière op 7 juli: de nieuwe Amarok smaakt naar meer

  • Premium pick-up vertoont zich voor het eerst in het openbaar
  • Onder het motto "No matter what" stelt Volkswagen Commercial Vehicles de compleet nieuwe Amarok voor
  • Teaservideo smaakt spreekwoordelijk naar meer

De premium pick-up van Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) viert op 7 juli zijn digitale première. Daar laat hij zich voor de eerste keer open en bloot aan de wereld zien in een livestream. Naast zijn bijzondere design beschikt de compleet nieuwe Amarok ook over talrijke highlights en introduceert de auto veel technische vernieuwingen in het B-segment van de pick-ups.

Een rebel, een vechter en tegelijk de steunpilaar van de familie en van elke onderneming, maar steeds met een duidelijk doel voor ogen: verantwoordelijkheid dragen. De nieuwe premium pick-up van Volkswagen Commercial Vehicles helpt zijn bestuurders waar mogelijk. Het leitmotiv van de nieuwste Amarok-generatie luidt "No matter what" ofwel "Wat er ook mag gebeuren."

Hieronder kan u de video te downloaden en hier staat de directe YouTube-link naar de teaservideo! Het filmpje dient om als het ware de honger naar de première op te wekken.

De digitale wereldpremière vindt op 7 juli 2022 vanaf 10.00 uur MEST (UTC+2) plaats als livestream.

 

De Volkswagen-groep

www.volkswagenag.com

D’Ieteren

http://www.dieteren.com/nl

 

No matter what. The new Volkswagen Amarok is coming. (Teaser).mp4 50 MB

 

NO MATTER WHAT: in Volkswagen Commercial Vehicles’ new pick-up numerous new features make their first appearance. The digital world premiere is on 7 July 2022 at 10:00 CEST.
NO MATTER WHAT: in Volkswagen Commercial Vehicles’ new pick-up numerous new features make their first appearance. The digital world premiere is on 7 July 2022 at 10:00 CEST.
Wereldpremiere Amarok.pdf 170 KB Wereldpremiere Amarok.docx 618 KB

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf