Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Manoeuvreert probleemloos met aanhangwagens

Zelfs voor een ervaren chauffeur kan manoeuvreren met een aanhangwagen een lastige klus zijn. Dat werd nu echter aanzienlijk vereenvoudigd dankzij Trailer Assist: stel gewoon de gewenste hoek in en het systeem neemt het sturen voor zijn rekening. 

Trailer Assist helpt u om achterwaarts met een aanhangwagen in een parkeerplaats te manoeuvreren. U hoeft het voertuig slechts neer te zetten op een geschikte plaats, in achteruit te schakelen en het systeem te activeren met de parkeertoets. Via een camera wordt de omgeving getoond op een display in de cockpit. Met behulp van de spiegelverstelschakelaar selecteert u de gewenste richting voor de aanhangwagen. Het systeem neemt het sturen voor zijn rekening en manoeuvreert automatisch. U hoeft zelf alleen maar gas te geven en te remmen. U kunt de richting van de aanhangwagen op ieder moment tijdens het proces corrigeren of aanpassen.

https://www.volkswagen.be/nl/technologieen/hulpsystemen.html#item=1&powerLayer=technologieen/hulpsystemen/trailer-assist.display

Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:


  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.  


  • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  


  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy