Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Manoeuvreert probleemloos met aanhangwagens

Zelfs voor een ervaren chauffeur kan manoeuvreren met een aanhangwagen een lastige klus zijn. Dat werd nu echter aanzienlijk vereenvoudigd dankzij Trailer Assist: stel gewoon de gewenste hoek in en het systeem neemt het sturen voor zijn rekening. 

Trailer Assist helpt u om achterwaarts met een aanhangwagen in een parkeerplaats te manoeuvreren. U hoeft het voertuig slechts neer te zetten op een geschikte plaats, in achteruit te schakelen en het systeem te activeren met de parkeertoets. Via een camera wordt de omgeving getoond op een display in de cockpit. Met behulp van de spiegelverstelschakelaar selecteert u de gewenste richting voor de aanhangwagen. Het systeem neemt het sturen voor zijn rekening en manoeuvreert automatisch. U hoeft zelf alleen maar gas te geven en te remmen. U kunt de richting van de aanhangwagen op ieder moment tijdens het proces corrigeren of aanpassen.

https://www.volkswagen.be/nl/technologieen/hulpsystemen.html#item=1&powerLayer=technologieen/hulpsystemen/trailer-assist.display

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

- D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

- Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

- Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

- D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy