Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Manoeuvreert probleemloos met aanhangwagens

Zelfs voor een ervaren chauffeur kan manoeuvreren met een aanhangwagen een lastige klus zijn. Dat werd nu echter aanzienlijk vereenvoudigd dankzij Trailer Assist: stel gewoon de gewenste hoek in en het systeem neemt het sturen voor zijn rekening. 

Trailer Assist helpt u om achterwaarts met een aanhangwagen in een parkeerplaats te manoeuvreren. U hoeft het voertuig slechts neer te zetten op een geschikte plaats, in achteruit te schakelen en het systeem te activeren met de parkeertoets. Via een camera wordt de omgeving getoond op een display in de cockpit. Met behulp van de spiegelverstelschakelaar selecteert u de gewenste richting voor de aanhangwagen. Het systeem neemt het sturen voor zijn rekening en manoeuvreert automatisch. U hoeft zelf alleen maar gas te geven en te remmen. U kunt de richting van de aanhangwagen op ieder moment tijdens het proces corrigeren of aanpassen.

https://www.volkswagen.be/nl/technologieen/hulpsystemen.html#item=1&powerLayer=technologieen/hulpsystemen/trailer-assist.display

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...


D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy