Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Volkswagen Trailer Assist & Yamaha Waverunner days

Manoeuvreert probleemloos met aanhangwagens

Zelfs voor een ervaren chauffeur kan manoeuvreren met een aanhangwagen een lastige klus zijn. Dat werd nu echter aanzienlijk vereenvoudigd dankzij Trailer Assist: stel gewoon de gewenste hoek in en het systeem neemt het sturen voor zijn rekening. 

Trailer Assist helpt u om achterwaarts met een aanhangwagen in een parkeerplaats te manoeuvreren. U hoeft het voertuig slechts neer te zetten op een geschikte plaats, in achteruit te schakelen en het systeem te activeren met de parkeertoets. Via een camera wordt de omgeving getoond op een display in de cockpit. Met behulp van de spiegelverstelschakelaar selecteert u de gewenste richting voor de aanhangwagen. Het systeem neemt het sturen voor zijn rekening en manoeuvreert automatisch. U hoeft zelf alleen maar gas te geven en te remmen. U kunt de richting van de aanhangwagen op ieder moment tijdens het proces corrigeren of aanpassen.

https://www.volkswagen.be/nl/technologieen/hulpsystemen.html#item=1&powerLayer=technologieen/hulpsystemen/trailer-assist.display

Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.


D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy