Volkswagen en Mark Colle brengen Flower Power naar Brussel Centraal

Volkswagen en Mark Colle brengen Flower Power naar Brussel Centraal

Volkswagen viert naderende launch van ID. Buzz in België

Brussel - In de loop van 2022 lanceert Volkswagen de langverwachte ID. Buzz, de elektrische reïncarnatie ​ van de iconische Bulli, op de Belgische markt. Om die belangrijke mijlpaal te vieren, slaat Volkswagen de handen in elkaar met Mark Colle. De bekende bloemenartiest, internationaal bekend van samenwerkingen met grote namen als Christian Dior, Raf Simons, Jil Sander en Viktor & Rolf, ging aan de slag met bloemen en toverde een indrukwekkend bloemenkunstwerk tevoorschijn in de grote hal van het Centraal Station in Brussel. De installatie is gebaseerd op Mark Colle’s eigen creatieve interpretatie van de nieuwe ID. Buzz.

“De ID. Buzz is een eigentijdse elektrische vertaling van de iconische Bulli, een icoon van het Flower Power-tijdperk. Een samenwerking met Mark Colle, internationaal gerenommeerd voor zijn bloemeninstallaties, is voor ons dan ook een perfect huwelijk. De bloemeninstallatie is een erg mooi creatief startschot voor een mooie toekomst van de ID. Buzz in België.”, zegt Bart Nyns, Marketing Manager Volkswagen Commercial Vehicles van D’Ieteren Auto. Met z’n LED-koplampen die je met een glimlach begroeten, een modulair ruimteconcept en een futuristisch design is de ID. Buzz niet alleen de meest futuristische maar vooral de sympathiekste auto op de weg binnenkort.

Volkswagen lanceert bovendien een leuke wedstrijd, gekoppeld aan deze samenwerking, want je kan zomaar een bloemeninstallatie van Mark Colle winnen voor bij je thuis.
​Wat moet je daarvoor doen? Ga naar het Centraal Station in Brussel, neem een foto van de bloemeninstallatie en post die op je Instagram Stories of je Instagram feed met de hashtags #IDBUZZ en #RoomToFeelFree.

Praktisch?

De bloemeninstallatie is te bewonderen in de grote hal van het Centraal Station in Brussel van dinsdag 23 november tot en met vrijdag 26 november. Het station is geopend van 6u ’s morgens tot 22u ’s avonds.

 

Video_ID.BUZZ Flower Power 211202_32103270_VW_ID_BUZZ_Flower_OLV_NL_16x9.mp4 - 87 MB
Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf