Volkswagen blijft zijn reeds succesvolle Golf-model verbeteren

Volkswagen blijft zijn reeds succesvolle Golf-model verbeteren

 

  • Topscore in de Euro NCAP-test: opnieuw vijf sterren voor de Golf.
  • Centraal airbag voor de voorzetels nu standaard gemonteerd
  • Resultaten onderstrepen de hoge veiligheidsnormen van Volkswagen
  • Euro NCAP prijst Volkswagen voor voortdurende verbeteringen

 

Volkswagen heeft opnieuw een topscore van vijf sterren ​ voor de Golf in de veiligheidstest van Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) gekregen. Het Europese instituut voor consumentenbescherming kende op alle onderzochte gebieden zeer hoge waarderingen toe. Het compacte Volkswagen-model maakte vooral indruk op het gebied van de veiligheid van volwassen inzittenden, kinderen en kwetsbare weggebruikers, en op het gebied van de hulpsystemen. De standaarduitrusting omvat nu ook de centrale airbag voor de voorzetels. De recentste Golf is dus ​ met een uitgebreid veiligheidsconcept uitgerust dat ​ aan de nieuwe, strengere testprocedure voldoet. Daarmee blijft de Golf een van de beste in zijn klasse.

 

Officiële veiligheidsbeoordeling van de VW Golf 2019
Bekijk de Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling van de VW Golf 2019: details, afbeeldingen, video's en opmerkingen bij de crashtest
www.euroncap.com
Story image

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf