Volkswagen België houdt ID.4 onder de grens van €40.000

Volkswagen België houdt ID.4 onder de grens van €40.000

Scherpe nettoprijs voor maximale subsidie

  • Beperkte oplage van Volkswagen ID.4 Pure Limited Edition beschikbaar
  • Nettoprijs van de ID.4 blijft onder de Vlaamse subsidiegrens van €40.000

Na het succes van de ID.4 Pure Limited Edition ID.4 begin 2024 zet de Belgische Volkswagen-invoerder zijn commerciële inspanningen verder en stelt het bijkomend een beperkte oplage van 300 exemplaren te koop van de Volkswagen ID.4 Pure Limited Edition.

In samenwerking met de deelnemende concessiehouders zal deze Limited Edition worden aangeboden tegen een basisprijs van €39.619 waardoor hij in aanmerking komt voor de subsidie tot €5.000 die de Vlaamse Overheid voorziet voor elektrische voertuigen met inschrijvingsdatum na 1 januari 2024.

“Begin 2024 lanceerden we met succes de ID.4 Pure Limited Edition”, verduidelijkt Gert Van Leeuw, directeur Volkswagen Import. “De combinatie van een erg aantrekkelijke nettoprijs en een uitgebreide uitrusting vormden de basis voor een snelle uitverkoop van de beschikbare modellen. Met de ID.4 Pure Limited Edition komen we tegemoet aan de aanhoudende vraag naar de ID.4, zolang de voorraad strekt natuurlijk.”

ID.4 Pure Limited Edition

Op basis van de ID.4 Pure+ biedt Volkswagen in ons land een beperkte reeks van 300 exemplaren aan van de ID.4, de Pure Limited Edition. Die kan bogen op een erg uitgebreide comfort- en veiligheiduitrusting die onder meer LED-verlichting rondom omvat, Discover Pro-navigatiesysteem, Park Assist, Adaptieve afstandsregeling “stop & go”, Climatronic, wireless App Connect en, in tegenstelling tot de eerste editie eerder dit jaar, zelfs lichtmetalen achttienduimsvelgen. Maar ook technisch zullen ID.4-kopers niet op hun honger blijven zitten. De nieuwe nettoprijs is immers van toepassing op de versie met 125 kW vermogen, een snellaadcapaciteit van 50 kW en een batterij van 52 kWh.

Met dit aanbod wil Volkswagen Import al zijn klanten die een elektrische auto van Europese makelij overwegen, de kans geven om maximaal van de voorziene subsidies te profiteren. “De ID.4 biedt alle troeven die van een elektrische gezinswagen verwacht mogen worden: vorstelijk veel binnen- en kofferruimte, een rijbereik tot 361 km en een compleet pakket aan comfortuitrusting en veiligheidssystemen. Hij kreeg, net als de ID.3, niet voor niets het label van 'Beste Koop' bij Testaankoop. Met een uitzonderlijk scherp basistarief van precies €39.619 zullen ook de kopers van dit model aanspraak kunnen maken op de maximale subsidie op zero-emissievoertuigen van de Vlaamse Overheid”, besluit Gert Van Leeuw.
ID.4 Pure Limited Edition.docx 1 MB
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Logo's Beste Koop - Testaankoop.pdf 243 KB

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf