Salon campagne - Volkswagen introduceert haar Virtual Experience tijdens de autosalonperiode

Salon campagne - Volkswagen introduceert haar Virtual Experience tijdens de autosalonperiode

Tijdens de autosalonperiode maakt Volkswagen zijn aanbiedingen en nieuwigheden nog concreter door op haar website een op maat ontwikkeld virtual experience-platform te integreren.

 

Het Volkswagen virtual experience platform bestaat uit 4 aparte werelden. De eerste, twee werelden tonen Volkswagen haar elektrische- en succesmodellen.

De derde wereld richt zich specifiek op de nieuwe SUV-coupé Taigo, die in december werd geïntroduceerd op de Belgische markt.

De laatste wereld geeft een overzicht van Volkswagen haar specifieke salonaanbiedingen en speciale uitvoeringen.

Met dit virtual experience-platform wil Volkswagen haar klanten en bezoekers nog beter inzicht geven over haar aanbod; bezoekers op het platform kunnen de auto’s op een makkelijke manier vanbinnen en vanbuiten bekijken.

Ze kunnen doorklikken naar de specifieke infopagina’s van een auto waar ze ook alle info vinden in verband met speciale aanbiedingen & kortingen en waar rechtstreeks een afspraak kan gemaakt worden bij de dealer voor deskundig advies en een gratis proefrit.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf