Voorverkoop begint: ID. Buzz* en ID. Buzz Cargo* te bestellen bij concessies van Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles

Voorverkoop begint: ID. Buzz* en ID. Buzz Cargo* te bestellen bij concessies van Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles

  • Vijfzitter ID. Buzz Pro1 vanaf 60.699 euro (catalogusprijs inclusief btw)
  • ID. Buzz Cargo1 vanaf 43.930 euro (catalogusprijs exclusief btw)
  • Standaard goed uitgerust: ledkoplampen, 10”-infotainment in tabletstijl en 77kW-batterij (netto) inbegrepen
  • Economische elektrische wagens: lagere vaste kosten dankzij belastingvoordelen, laag voordeel in natura, minder onderhoud

 

Op vrijdag 20 mei werd de configurator geactiveerd en is de voorverkoop van de nieuwe ID. Buzz1 en ID. Buzz Cargo1 in België van start gegaan. Als elektrische MPV voor het hele gezin of voor vrijetijds- of professioneel gebruik of als bestelwagen voor bedrijven kan de uitstootvrije allrounder vanaf 20 mei 2022 besteld worden bij alle concessies van Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles in België. De catalogusprijs voor de ID. Buzz Pro1 met vijf zitplaatsen bedraagt 60.699 euro. De ID. Buzz Cargo1 is verkrijgbaar vanaf 43.930 euro (catalogusprijs exclusief btw). De eerste voertuigen zullen tegen het einde van dit jaar geleverd worden.

 

Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles maken met deze voertuigen praktisch elektrisch rijden mogelijk voor iedereen die meer ruimte nodig heeft in het dagelijkse leven en voor het werk. De voertuigen hebben geen lokale uitstoot, zijn geconnecteerd en gedigitaliseerd, kunnen via over-the-air updates hun software bijwerken en zijn dankzij hun elektrische aandrijving extreem zuinig. De ID. Buzz1 met vijf zitplaatsen wordt in Europa in eerste instantie gelanceerd in de premium Pro-versie. Tegelijkertijd is ook de ID. Buzz Cargo1 beschikbaar sinds de introductiedatum. Beide modellen komen standaard op de markt met volledig geconnecteerde infotainmentsystemen, een multifunctioneel stuurwiel, ledkoplampen, automatische airco, cruisecontrol en rijhulp-/waarschuwingssystemen zoals Car2X en het noodremsysteem Front Assist (plus standaard Lane Assist op de ID. Buzz Pro).

MEB-aandrijfsysteem: Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles rustten de ID. Buzz bij zijn lancering uit met wat tot op heden de grootste batterij van de ID.-familie is. De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt een energie-inhoud van 77 kWh (82 kWh bruto) en levert stroom aan een achterin gemonteerde elektromotor van 150 kW (204 pk) die 310 Nm ontwikkelt vanuit stilstand. Het WLTP-energieverbruik: 20,6 kWh / 100 km (Cargo: 20,4 kWh / 100 km). Het rijbereik kan tot 423 kilometer bedragen (Cargo: 425 km). Aangesloten op een DC-snellaadstation met het maximale laadvermogen van 170 kW kan de batterij in ongeveer 30 minuten worden opgeladen van 5 tot 80 procent van de capaciteit.

De kernmarkten in Europa: Zonder lokale uitstoot is de ID. Buzz1 ideaal voor alle stedelijke gebieden van Europa. Tot de belangrijkste afzetmarkten op het Europese continent behoren Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Frankrijk, Zweden, Nederland, Italië, Oostenrijk, België en Spanje. Volgens de verkoopprognoses zal ongeveer 90 procent van de voertuiginschrijvingen in Europa over deze landen worden gespreid.

 

Standaardspecificaties van de ID. Buzz Pro

Rijhulp- en comfortsystemen: De standaardspecificaties van de ID. Buzz Pro1 omvatten een breed scala aan hypermoderne rijhulpsystemen. Altijd inbegrepen: Car2X (informeert de bestuurder over plaatselijke gevaren, zoals de staart van een file na een bocht), de uitwijkondersteuning (maakt uitwijken gemakkelijker bij hard remmen), het assistentiesysteem voor het kruisen van rijstroken (waarschuwt en remt af wanneer bij het afslaan tegenliggers naderen), het noodremsysteem Front Assist met voetganger- en fietserdetectie, het proactieve beschermingssysteem voor de inzittenden (sluit bijvoorbeeld de ruiten vóór een mogelijk ongeval) en de rijstrookassistent Lane Assist. Daarnaast omvat de standaarduitrusting ook Dynamic Road Sign Display. Park Distance Control voor en achter vergemakkelijkt het manoeuvreren. Een ideale klimaatregeling aan boord wordt verzorgd door het Air Care Climatronic-systeem, dat onder meer temperatuurregeling met twee zones, stationaire airco en een actieve koolstoffilter omvat.

Koetswerk en ophanging: De ID. Buzz Pro1 is aan de buitenkant voorzien van twee schuifdeuren, elektrisch verstelbare, inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, getinte achterruiten, een achterruitwisser en lichtmetalen 19-duimsvelgen Tilburg in zwart met hoogglansoppervlakken. De banden vooraan hebben maat 235 en de banden achteraan 255 (in beide gevallen Airstop®-banden). Ook standaard: ledkoplampen en omgevingsverlichting, compleet met logoprojectie rond de voordeuren. De ID. Buzz Pro1 is standaard gelakt in Mono-Silver Metallic.

Bestuurders- en passagiersruimte voorin: Een typisch Busje-gevoel is te danken aan de hoge zitpositie, de armsteunen voorin (aan de binnenste zijde van de stoelen) en de positie van het multifunctionele stuurwiel (verticaal en horizontaal verstelbaar). Ook de voorstoelen zijn in de hoogte verstelbaar. Terwijl de zijpanden zijn afgewerkt met kunstleder, zijn de middenpanden van de stoelen bekleed met stof. De middenpanden (voorstoelen en buitenste stoelen achterin) zijn uitgevoerd in de kleur Palladium en de buitenste kunstlederen oppervlakken in de donkerdere tint Soul. Voor de grote en kleine spullen van alledag biedt de ID. Buzz1 tal van opbergvakken en bekerhouders.

Infotainment: Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles rusten de allrounder uit met digitale instrumenten (Digital Cockpit met 5,3”-scherm) en het infotainmentsysteem Ready 2 Discover (10”-scherm), inclusief digitale radio (DAB+). Het aanraakscherm van het systeem is vrijstaand, in de stijl van een tablet. Door middel van App-Connect, inclusief App-Connect Wireless, kunnen allerlei smartphoneapps worden geïntegreerd via Apple CarPlay of Android Auto. Alle displays staan perfect ergonomisch opgesteld op één zichtlijn. Hetzelfde geldt voor de bedieningselementen. Rechts van het stuurwiel bevinden zich twee USB-C-aansluitingen; een derde zit verwerkt in de bekleding van de passagiersdeur voorin. Bovendien is de ID. Buzz Pro standaard uitgerust met een inductieve oplaadfunctie en een bijbehorend smartphonevakje. Een klein voorbeeld van de grote liefde voor detail: vanachter de binnenste deurgrepen komt een smiley in reliëf kijken.

Passagiers- en bagageruimte: De tweede zitrij kan in twee afzonderlijke delen (1/3 - 2/3) worden omgeklapt of 150 mm naar voren of naar achteren worden geschoven. Ook de rugleuningen kunnen afzonderlijk worden omgeklapt en hun hoek kan worden versteld. De grote liefde voor details komt ook hier tot uiting, met name in de kleine ID. Buzz1-tekeningen die in de kunststof randen van de stoelen zijn verwerkt. Achter de achterbank is een grote bagageruimte beschikbaar. Beladen tot aan het standaard bagagescherm heeft deze een inhoud van 1.121 liter. Als de achterbank wordt omgeklapt om de volledige opbergruimte te benutten, komt een volume van 2.205 liter vrij. Praktisch: kleine tafeltjes op de rugleuningen van de voorstoelen kunnen in verschillende hoeken worden opengeklapt voor tablets, smartphones of snacks. In de wanden van de bagageruimte zijn afneembare bevestigingsriemen aangebracht, die met klittenband aan het tapijt van de laadruimte worden bevestigd om boodschappen, koffers of allerlei andere voorwerpen stevig op hun plaats houden.

 

Optionele uitrusting van de ID. Buzz Pro1

Personalisatie in slechts een paar klikken: De ID. Buzz kan worden gepersonaliseerd via de optionele uitrusting. Naast klassieke uitrustingsvoorzieningen zoals een uitklapbare trekhaak (met elektrische ontgrendeling) of zeven velg-bandcombinaties (zomerwielen in de maten 18, 19, 20 en 21 duim, winterwielen in de maten 18 en 20 duim), is personalisatie in de eerste plaats mogelijk via allerlei verschillende packs. Die maken het gemakkelijk om de ID. Buzz Pro te configureren.

Design Pack: De personalisatie begint met het Design Pack. Dat bestaat uit de IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen, grootlichtregeling Dynamic Light Assist, dynamische bochtverlichting, een verlichte dwarsstrip tussen de koplampen en ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzerfunctie. Ook onderdeel van het Design Pack zijn roestvrijstalen pedalen met Play- en Pause-symbolen (gas- en rempedaal).

Open & Close Pack: Het standaard Keyless Start-systeem kan via twee verschillende Open & Close-packs worden opgewaardeerd tot het eveneens sleutelvrije vergrendelings- en motorstartsysteem Keyless Advanced. Dit pack bevat ook verlichte deurgreepuitsparingen (buitenkant), een elektrisch opengaande en sluitende achterklep (inclusief bediening via voetbeweging: Easy Open en Easy Close) en omgevingsverlichting van de zone achteraan. Klanten die opteren voor het Open & Close Plus Pack, krijgen bovendien elektrisch opengaande en sluitende schuifdeuren.

Assistance Pack met Keyless Advanced: Het sowieso al ruime aanbod aan standaard rijhulpsystemen wordt nog uitgebreid door het Assistance Pack met Keyless Advanced. Dat bestaat uit de adaptieve snelheidsregeling ACC Stop & Go met snelheidsbegrenzer, de achteruitrijcamera Rear View, Park Assist Plus, verlichte deurgreepuitsparingen en een autoalarm. De naam zegt het al: in plaats van het motorstartsysteem Keyless Start wordt hier Keyless Advanced gebruikt, dat als extra is voorzien bij het sleutelvrije vergrendelingssysteem.

Assistance Pack 'Plus' met Keyless Advanced: In de 'Plus'-versie worden de onderdelen van het Assistance Pack aangevuld met de functie Travel Assist met zwermgegevens (semiautonoom rijden over het hele snelheidsbereik), de rijstrookwisselassistent Side Assist, een geheugenfunctie voor Park Assist Plus (vergemakkelijkt de uitvoering van een ‘getraind parkeerproces’), Area View en stuurwielverwarming.

Elf kleurvarianten: Volkswagen biedt de ID. Buzz Pro standaard aan in Mono-Silver Metallic en als optie in tien andere kleurvarianten: één effen lakkleur (Candy White), vier metallic lakkleuren (Lime Yellow, Starlight Blue, Energetic Orange en Bay Leaf Green), één lakkleur met pareleffect (Deep Black) en vier tweekleurige lakafwerkingen. Wanneer het uitstootvrije busje wordt besteld in een van de tweekleurige lakafwerkingen, zal het bovenste deel van het koetswerk, inclusief het dak en de V-vormige motorkap, altijd in Candy White zijn uitgevoerd. De delen onder de karakterlijn rondom het voertuig zijn in dat geval gelakt in een van de vier metallic tinten: Lime Yellow, Starlight Blue, Energetic Orange of Bay Leaf Green.

Infotainmentpacks: Ook het interieur van de ID. Buzz kan met verschillende packs worden gepersonaliseerd. Zoals het Infotainment Pack, dat spraakbediening en de telefooninterface Comfort toevoegt aan het functieaanbod van het navigatiesysteem Discover Pro. Bovendien zorgen negen in plaats van vijf luidsprekers voor een optimaal geluid. Er is ook een Infotainment Pack ‘Plus’ met nog meer voorzieningen en een aanraakscherm van 12 in plaats van 10 inch.

Comfortpacks: Volkswagen heeft voor de nieuwe ID. Buzz1 een uitneembare middenconsole ontwikkeld: de ID. Buzz Box. Die is verkrijgbaar in combinatie met het Comfort Pack. Het pack bevat ook extra USB-C-oplaadaansluitingen achterin, stuurwiel-, voorruit- en stoelverwarming, een automatische antiverblindingsachteruitkijkspiegel en de regensensor en verwarmde ruitensproeiers vooraan. In het Comfort Pack 'Plus' zijn bovendien een multiflexplank (variabele laadvloer) en bagagenet inbegrepen. Met de multiflexplank kan een laadvloer worden gecreëerd die helemaal doorloopt van de omgeklapte achterbank tot aan de achterklep.

Interior Style: Via de Style-packs krijgen klanten de mogelijkheid om de kleuren en materialen van het interieur te personaliseren. De eerste optie is het Interior Style Pack, met bekledingselementen naar keuze in zwart of wit. Hetzelfde geldt voor het multifunctionele stuurwiel, dat in dit geval verwarmbaar is en bekleed is met een nieuw, vegan kunstleder. In het geval van het Premium Interior Style Pack zijn de middenpanden van de stoelen bekleed met een stof die qua kleur telkens overeenkomt met de koetswerklak en de bekledingselementen op het instrumentenpaneel en de deuren. De interieurkleur X-Blue gaat goed samen met de koetswerkkleur Starlight Blue, Saffron Orange met Energetic Orange, Jade Green met Bay Leaf Green en Lime Yellow met de gelijknamige koetswerklak. De buitenste delen van de stoelen in een lichte Mistral-tint zijn gemaakt van kunstleder dat voor een groot deel uit gerecycleerd materiaal bestaat. Andere voorzieningen van Style zijn details als een sfeerverlichtingsfunctie met 30 kleurinstellingen (standaard: 10 kleuren) en armsteunen aan beide zijden van de voorstoelen.

Interior Style 'Plus': In het geval van het pack Interior Style ‘Plus’ zijn de bijkomende voorzieningen extra comfortabele voorstoelen die uitgebreid elektrisch verstelbaar zijn en voorzien zijn van een geheugenfunctie, een pneumatisch verstelbare lendensteun en verwarming.

 

Standaard specificaties van de ID. Buzz Cargo

Rijhulp- en comfortsystemen: De ID. Buzz Cargo1 is een van de eerste bedrijfsvoertuigen ter wereld die de fabriek verlaten met het Car2X-waarschuwingssysteem als standaarduitrusting. Ook altijd inbegrepen is het noodremsysteem Front Assist met voetganger- en fietserdetectie. Park Distance Control voor en achter maakt manoeuvreren ook in de bestelwagen gemakkelijker. Eveneens standaard inbegrepen: een automatisch klimaatregelingssysteem met 1 zone (Climatronic), inclusief stationaire airco en een actieve koolstoffilter, en centrale vergrendeling met het Keyless Start-systeem.

Koetswerk en ophanging: In tegenstelling tot de ID. Buzz Pro1 wordt de ID. Buzz Cargo1 standaard geleverd met een zijwand zonder deuren en ruiten aan bestuurderszijde. Extra voorzieningen zijn een achterklep met een verwarmbare ruit en een ruitenwisser. Eveneens standaard: ledkoplampen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, de achterruitwisser en groen getinte, thermisch geïsoleerde ruiten. Net als op de ID. Buzz Pro zijn de deurgrepen van de nieuwe camionette altijd in de koetswerkkleur van het voertuig gespoten. Het uitstootvrije bedrijfsvoertuig wordt geleverd met stalen 18-duimsvelgen en zilverkleurige wieldoppen (banden: voor 235, achter 255). De standaard koetswerklakkleur van de ID. Buzz Cargo is Candy White.

Bestuurders- en passagiersruimte voorin: De ID. Buzz Cargo1 is standaard uitgerust met drie zitplaatsen voorin. Naast de in de hoogte verstelbare bestuurdersstoel bevindt zich een dubbele zitbank. Een enkele zitplaats is hier echter ook als optie leverbaar. De middenpanden van de stoelen zijn bekleed met een donkere, slijtvaste stof. Volkswagen Commercial Vehicles heeft de buitenste delen en rugleuningen van de stoelen uitgevoerd in het eveneens robuuste en donkere kunstleder. Ook de vloerbekleding in de cabine is robuust.

Infotainment: Net als de ID. Buzz Pro1 is ook de ID. Buzz Cargo1 uitgerust met het infotainmentsysteem Ready 2 Discover (10”-scherm) en in de specificatie voor Duitsland met DAB+. Eveneens aan boord: een multifunctionele camera voor optimalisering van de Front Assist-functies. Een 12V-aansluiting, twee USB-C-poorten en twee extra USB-C-oplaadaansluitingen leveren stroom voor smartphones, tablets en laptops. Als optie zijn ook een smartphonevakje met inductieve oplaadfunctie en een mobieletelefooninterface verkrijgbaar.

Laadruimte: De ID. Buzz Cargo1 is standaard achter de stoelen voorzien van een vaste wand, die de cabine van de laadruimte scheidt. Deze laatste is 3,9 m3 groot en biedt plaats aan twee europallets, die niet alleen overlangs maar ook dwars tussen de wielkasten kunnen worden geschoven. De maximale laadlengte op vloerniveau bedraagt 2,20 meter, en de maximale laadbreedte 1,73 meter. Het maximale laadvermogen van de bestelwagen bedraagt 650 kg. Ladingen kunnen worden vastgezet via zes sjorringen in de stevige vloer en optioneel via sjorrails aan de zijwanden. Het voertuig wordt standaard geleverd met een 5 mm dik berkenfineer, waarop een 15,5 mm dikke rubberen vloerbedekking (synthetische PP-honingraatstructuur) is bevestigd.

 

Optionele uitrusting van de ID. Buzz Cargo1

Afzonderlijke uitrusting en packs: De eisen die kopers van een commercieel bedrijfsvoertuig stellen aan de configuratie, zijn anders dan die van mensen die personenauto's kopen. Daarom heeft Volkswagen Commercial Vehicles onder meer drie speciale packs ontworpen voor de ID. Buzz Cargo1: Everything Under Control, Everything In View en Driver Assistance. Daarnaast zijn er ook aparte uitrustingsvoorzieningen beschikbaar om de bestelwagen systematisch aan te passen aan elk mogelijk specifiek doel.

Everything Under Control: Dit pack bevat Keyless Advanced (automatisch sluitsysteem voor de centrale vergrendeling), een alarmsysteem voor de cabine en verlichte deurgreepuitsparingen. Eveneens verkrijgbaar is het pack Everything Under Control 'Plus', met als extra een elektrisch opengaande en sluitende achterklep, inclusief Easy Open- en Easy Close-functie (openen en sluiten via voetbeweging).

Driver Assistance: In het eerste niveau van dit pack combineert Volkswagen Commercial Vehicles Travel Assist (voorwaartse en zijwaartse rijassistentie) inclusief Lane Assist (rijstrookassistentie) en Emergency Assist, de adaptieve snelheidsregeling ACC Stop & Go met snelheidsbegrenzer, evenals het multifunctionele stuurwiel, in dit geval bekleed met vegan kunstleder. Een niveau hoger komt het pack Driver Assistance 'Plus'. Dit pack heeft als extra’s onder meer de achteruitrijcamera Rear View, elektrisch inklapbare buitenspiegels met kantelfunctie aan passagierszijde, de rijstrookwisselassistentie Side Assist en omgevingsverlichting met logoprojectie. Bovendien krijgt de ID. Buzz Cargo in dit geval een premium look met buitenspiegelbehuizingen in hoogglanzend zwart en deurgrepen gelakt in de koetswerkkleur van het voertuig.

Everything In View: Het zicht naar achteren wordt geperfectioneerd door het pack Everything In View. Dit bestaat uit de achteruitrijcamera Rear View, inklapbare, elektrisch verstelbare buitenspiegels (spiegelkappen in hoogglanzend zwart) met kantelfunctie aan passagierszijde en Side Assist (rijstrookwisselassistentie). Met dit pack krijgt de ID. Buzz Cargo1 bovendien de omgevingsverlichting met logoprojectie en deurgrepen gelakt in de koetswerkkleur van het voertuig.

Afzonderlijke uitrusting (selectie): Via de klassieke afzonderlijke opties kan de ID. Buzz Cargo systematisch worden afgestemd op zijn gebruik. Voor de laadruimte is er bijvoorbeeld een universele vloer met in de lengte lopende sjorrails, extra sjorrails voor de zijwanden en scheidingswand, een wand met een ruit en een wand met een doorlaadluik bij de grond om extra lange voorwerpen te kunnen laden. Andere voorzieningen zijn de ID. Buzz Box Cargo in de Cargo-uitvoering, een trekhaak (met elektrische ontgrendeling) en een 230V-stopcontact in de bekleding van de passagiersstoel.

Ook afzonderlijk te bestellen: een alarmsysteem voor de cabine, de IQ.Light-ledmatrixkoplampen, de automatische grootlichtregeling Light Assist, botsingontwijking, assistentie bij het kruisen van rijstroken, Dynamic Road Sign Display, Park Assist Plus inclusief geheugenfunctie (autonoom parkeren), een omgevingsverlichtingsfunctie achteraan, lichtmetalen 19- of 20-duimsvelgen, het navigatiesysteem Discover Pro, App-Connect inclusief App-Connect Wireless, en armsteunen voor de versie met twee afzonderlijke stoelen.

Elf kleurvarianten: De ID. Buzz Cargo1 wordt standaard geleverd in Candy White. Als optie zijn nog zes andere kleurvarianten beschikbaar: vijf metallic lakkleuren (Mono-Silver Metallic, Lime Yellow, Starlight Blue, Energetic Orange en Bay Leaf Green) en één lakkleur met pareleffect (Deep Black). Later zal de ID. Buzz Cargo1 ook worden aangeboden in de vier tweekleurige lakafwerkingen. In dat geval zal het bovenste gedeelte van het koetswerk, inclusief het dak en de V-vormige motorkap, altijd in Candy White zijn uitgevoerd. De onderste delen zijn dan verkrijgbaar in een van deze vier metallic tinten: Lime Yellow, Starlight Blue, Energetic Orange of Bay Leaf Green.

 

1) ID. Buzz Cargo: stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 22,2 - 20,4 (WLTP); CO₂-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Efficiëntieklasse: A+++.

1) ID. Buzz Pro: stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,9 (NEDC); gecombineerd 21,7 - 20,6 (WLTP); CO₂-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Efficiëntieklasse: A+++

Voorverkoop ID.Buzz & ID.Buzz Cargo - PDF Voorverkoop ID.Buzz & ID.Buzz Cargo - PDF.pdf - 278 KB Voorverkoop ID.Buzz & ID.Buzz Cargo - Word Voorverkoop ID.Buzz & ID.Buzz Cargo - Word.docx - 1 MB

 

Start of pre-sales for the new ID. Buzz Pro  and ID. Buzz Cargo
Start of pre-sales for the new ID. Buzz Pro ​ and ID. Buzz Cargo

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf