Drievoudig salonaanbod van Volkswagen

Drievoudig salonaanbod van Volkswagen

Saloncondities zonder salon

Nog tot eind januari pakt Volkswagen uit met een commercieel salonoffensief gestoeld op drie grote pijlers: een Limited Edition-reeks voor het SUV-gamma, een absolute bodemprijs voor de nieuwe T-Cross en nieuwe Tiguan, alsook een herpositionering van het ID.-gamma. Dit complete commerciële aanbod voor particuliere en zelfstandige klanten wordt geruggensteund door vijf jaar garantie.

  • Limited Edition-reeks United voor alle SUV-modellen behalve Touareg
  • Nieuwe Tiguan vanaf € 29.990, BTW inclusief
  • Commercieel aanbod ID.-gamma met verlaagde prijzen
  • Sportbonus op R-Line, R, GTI en GTX
  • Uitbreiding van de garantie van 2 naar 5 jaar

Geen autosalon op de Heizel, maar wel bijzonder straffe saloncondities bij de merkverdelers in ons land: dat is zowat de samenvatting van het commerciële aanbod dat Volkswagen België voor zijn volledig gamma uitrolt tot en met 31 januari 2024.

Limited Edition ‘United’

Voor de SUV’s Nieuwe T-Cross, Taigo, T-Roc en Nieuwe Tiguan pakt Volkswagen uit met de Limited Edition ‘United’. Die is telkens gebaseerd op de bestaande Life-uitvoering maar biedt voor een meerprijs van slects €500 (btw inclusief) een nadrukkelijk uitgebreide uitrusting met onder meer metaalkleur, 17-duimsvelgen, Keyless Access en achteruitrijcamera. Het overeenkomstige prijsvoordeel loopt op tot € 4.795 aan gratis uitrusting en kan gecombineerd worden met de overnamepremie van € 2.500 boven op de waarde van het ingeleverde voertuig en de salonkorting.

Story image

 

Nieuwe T-Cross United

Taigo United

T-Roc United

Nieuwe Tiguan United

1.0 TSI 95 pk

1.0 TSI 95 pk

1.0 TSI 110 pk

1.5 eTSI 130 pk

vanaf € 23.060

vanaf € 22.725

vanaf € 25.570

vanaf € 34.460

voorwaardelijke overnamepremie ​ € 2.500*

voorwaardelijke overnamepremie ​ € 2.500*

voorwaardelijke overnamepremie ​ € 2.500*

voorwaardelijke overnamepremie ​ € 2.500*

gratis uitrusting ter waarde van € 2.235

gratis uitrusting ter waarde van € 2.305

gratis uitrusting ter waarde van € 2.090

gratis uitrusting ter waarde van € 4.795

Salonkorting van 3.000€

Salonkorting van 3.000€

Salonkorting van 3.000€

Salonkorting van 3.500€

5 jaar garantie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Nieuwe Tiguan vanaf € 29.990

Ook voor de rest van het Volkswagen- en het Volkswagen Commercial Vehicle-gamma gelden straffe saloncondities dankzij de combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie en salonkorting. Kopers die geen auto inruilen bij hun aankoop, kunnen rekenen op een welcome bonus.

Voor de Nieuwe Tiguan 1.5 eTSI 130 pk DSG7 mondt de combinatie van salonkortingen en premies uit in een bijzonder competitieve vanafprijs van € 29.990, BTW inbegrepen.

Story image

Herpositionering ID.-gamma

Het recente nieuws dat Volkswagen België de ID.3 en ID.4 extra scherp prijst om de overstap naar elektrisch rijden voor iedereen toegankelijker te maken en, ook en vooral, om de Vlaamse kopers maximaal te profiteren van de subsidies die de Vlaamse Regering voorziet voor elektrische voertuigen, was de eerste stap in een doorgedreven herpositionering van het volledige ID.-gamma. Ook hier geldt op de meeste modellen een salonkorting van € 2.000, een voorwaardelijke overnamepremie van € 500 en een korting van € 500 bij de installatie van een EDI-laadpaal.

De enige uitzonderingen op deze regel zijn de ID. Buzz die dankzij een salonkorting van € 8.470 op een basisprijs uitkomt van € 60.137 en de ID.4 Pure Limited Edition die met een uitzonderlijk lage basisprijs van € 39.649 toegankelijke dan ooit wordt en in aanmerking komt voor de extra Vlaamse subsidiepremie van € 5.000.

Sportbonus

Voor alle kopers van sportief getinte modellen heeft de invoerder nog een Sportbonus in petto. Die zet het sportieve premiumkarakter van de R-Line-, R-, GTI- en GTX-modellen nadrukkelijk in de verf via een extra korting op de sportieve uitrusting van die uitvoeringen.

5 Jaar garantie

Tot slot geldt voor het volledige Volkswagen- en Volkswagen Commercial Vehicles-gamma (op de ID.4 Pure Limited Edition na) tijdens de salonperiode nog een uitbreiding van de fabrieksgarantie van twee naar vijf garantie en kunnen particulieren rekenen op erg aantrekkelijke financieringsformules met of zonder extra diensten zoals onderhoud, verzekeringen en belastingen.

https://www.volkswagen.be/nl/saloncondities.html

* De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. De waarde van de premie zal aan de overnamewaarde van uw huidige voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén overnamepremie per aankoop.

Story image
Story image
Story image

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf