CarASAP wordt HUSK

CarASAP wordt HUSK

Het eerste Belgische vervoersplatform met privéchauffeur, georganiseerd voor grote en middelgrote bedrijven, wordt nu onderhouden door HUSK. De naamsverandering gaat gepaard met de nieuwe ambities van de onderneming die deel uit maakt van de organisatie Lab-Box, de startup holding die werd opgericht door de D’ieteren Auto.

HUSK creëert innovatieve mobiliteitsoplossingen die voor elke klant specifiek worden toegepast. De flexibele, unieke en persoonlijke service is de sleutel tot het succes van HUSK. Hij bestaat uit een constante technologische ontwikkeling, in dewelke HUSK voortdurend investeert.

Met de naamsverandering, een nieuwe website (https://www.justhusk.be/), een nieuwe mobiele applicatie en een webportal voor de klanten wil HUSK steeds het verschil blijven maken.
Deze transformatie bevestigd zijn missie: meerwaarde creëren voor zijn klanten via een creatieve aanpak, centrale klantenaanpak en het verzekeren van een hoge kwaliteitsservice. HUSK wil in de toekomst efficiënte mobiliteitsoplossingen aanbieden die onze steden aangenamer doen aanvoelen.

Zijn lokaal team is steeds beschikbaar voor zijn klanten via diverse reservatiekanalen: website, mobiele applicatie en vaste telefoonlijn zijn de 3 opties om uw HUSK in te boeken. Deze tools zorgen ervoor dat ondernemingen snel en zonder zorgen hun trajecten kunnen opvolgen en de kosten kunnen controleren.

HUSK rekent op meer dan 350 B2B klanten waarvan enkele uit de BEL20-index, grote internationale bedrijven, grote consultancybedrijven, etc. Sinds haar oprichting, hebben de wagens van HUSK al samen 881.546 kilometers afgelegd voor hun klanten en hebben al meer dan 72.209 passagiers van HUSK kunnen genieten. Bovendien is de bezettingsgraad van onze wagens ook met 20% gestegen.

De volgende belangrijke stap die de naamsverandering met zich meebrengt is de toenadering naar meer KMO-bedrijven. Daarbovenop is het commerciële team aangegroeid om onze klantenportefeuille uit te breiden en de bestaande perfect te bedienen.

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf