Volkswagen maakt ID.3 aantrekkelijker dan ooit

Volkswagen maakt ID.3 aantrekkelijker dan ooit

  • Nieuwe basisversie Pure vanaf modeljaar 2025
  • Klantenprijs in Vlaanderen vanaf 29.990 €/ Klantenprijs in Brussel & Wallonië vanaf 34.990 €
  • ID.3 verkozen tot Beste Koop door Testaankoop
  • Meteen beschikbaar

Vanaf het modeljaar 2025 pakt Volkswagen uit met een nieuwe basisversie voor zijn ID.3: de ID.3 Pure. Deze basisversie is bijzonder aantrekkelijk geprijsd zonder in te boeten aan uitrusting, kwaliteit of duurzaamheid.

“Met de lancering van de nieuwe ID.3 Pure als basisversie willen we in de eerste plaats klanten bereiken die op zoek zijn naar een Europees kwaliteitsproduct dat niet alleen op een duurzame manier wordt geproduceerd, maar ook duurzaam is in het dagelijkse gebruik”, verduidelijkt Gert Van Leeuw, Directeur van Volkswagen Import. “En net als met de lancering van de ID.4 Pure Limited Edition in mei, spelen we vandaag met de ID.3 Pure maximaal in op de Vlaamse BEV-premie voor uitstootvrije voertuigen tot 40.000 €.”

ID.3 Pure met Comfort-pack

Dat Volkswagen niet beknibbelt heeft op zijn nieuwe ID.3 Pure bewijzen de technische specificaties en de uitrusting van de auto. Concreet kan de ID.3 Pure bogen op een vermogen van 125 kW en een batterijpakket van 52 kWh, goed voor een rijbereik tot 387 kilometer.

Tegelijkertijd is de uitrusting bijzonder concurrentieel dankzij het standaard Comfort-pack dat Climatronic met twee zones omvat, een verwarmbaar multifunctiestuur, Discover Pro-navigatie met streaming en internet, regensensor, Comfort-telefoonaansluiting met inductief laden en Bluetooth, en verwarmbare voorstoelen.

Bovendien kan de ID.3 voor dit modeljaar rekenen op hetzelfde nieuwe infotainmentsysteem als de jongste ID.4-generatie en een nieuw bedieningssysteem. “Daar komt nog bij dat de erkenning bij dat de ID.3, net als de ID.4, begin 2024 tot Best Koop werd uitgeroepen door Testaankoop”, vervolledigt Gert Van Leeuw de argumentatie.

Scherpe prijs

Dit totaalpakket wordt bovendien erg scherp geprijsd, met een catalogusprijs van 37.990 €, inclusief btw. Breng daarbij de huidige commerciële acties van Volkswagen in rekening en de basisprijs zakt tot 34.990 €, inclusief btw. Dankzij de Vlaamse premie van 5.000 € komt de klantenprijs voor de ID.3 Pure in Vlaanderen dan ook uit op een scherpe 29.990 €.

Dankzij de geldende commerciële actie komen naast de nieuwe ID.3 Pure nog twee andere ID.3-modellen in aanmerking voor de Vlaamse subsidiepremie van 5.000 €: de ID.3 Pro Performance (150 kW, 59 kWh en een rijbereik tot 433 kilometer) en de ID.3 Pro S (150 kW, 77 kWh en een rijbereik tot 556 kilometer)

De nieuwe ID.3 Pure kan vanaf vandaag besteld worden.

*Foto ID.3 ter illustatie.

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf