Volkswagen lanceert California on Tour-app

Volkswagen lanceert California on Tour-app

  • Gratis digitale reisgezel voor alle California-gebruikers
  • Van het boeken van een kampeerplaats tot de digitale bediening van het voertuig

Een digitale metgezel, dat is wellicht de meest accurate omschrijving van de gratis California on tour-app die Volkswagen recent lanceerde en die je, onder meer, helpt zoeken naar kampeerplaatsen of je California omtovert tot een slim huis op wielen.

Volkswagen heeft zopas de gratis California on Tour-app gelanceerd voor alle California-eigenaars. Het is een app die niet alleen over de California zelf gaat met instructievideo’s en handleidingen, maar die ook verschillende reisfuncties heeft voor iedere generatie California.

Zo helpt de app om overal in Europa kampeerplaatsen of staanplaatsen te zoeken langs of in de buurt van je geplande route. Maar ook exclusievere bestemmingen op meer afgelegen locaties kunnen dankzij verschillende samenwerkingspartners rechtstreeks in de app worden geboekt.

Op die manier kunnen California-reizigers hun reis volkomen digitaal plannen op basis van hun route, beoordelingen van andere reizigers en de voorzieningen ter plaatse.

Digitale how-to

Maar de app gaat nog een stap verder. Ze biedt immers ook informatie over het voertuig zelf. Zo staan in de app alle handleidingen van de California-modellen, inclusief informatie over hoe je een California correct moet laden bijvoorbeeld. Maar ook de kampeerfunctionaliteiten die hij allemaal te bieden heeft, worden via video van de nodige tekst en uitleg voorzien. Voor de meest recente modellen (T6.1) gaat de app nog een stuk verder door verschillende gebruiksfuncties te digitaliseren waarmee de California wordt omgetoverd tot een slim huis op wielen.

Over de app zelf

De app zelf is volledig gratis, beschikbaar voor alle California-generaties en gebruikers hoeven niet over een VW-account te beschikken. In de app zijn de digitale handleidingen te vinden voor de California T5 tot en met T6.1 en ze zal meteen functioneel zijn voor de nieuwe California die later dit jaar nog wordt gelanceerd. De bediening via de app is uiteraard enkel mogelijk vanaf de jongste generatie California (T6.1).

De app downloaden kan via onderstaande QR-code

 

Story image
California on Tour (2p).pdf 202 KB California on Tour.docx 640 KB

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf