Volkswagen e-Moby: de elektrische leasing

Volkswagen e-Moby: de elektrische leasing

 

  • Een volledig en makkelijk toegankelijk concept
  • Thuis herladen, betaald door de werkgever
  • Wagen met verbrandingsmotor ter beschikking indien nodig

Waarom nog wachten om te genieten van de voordelen van een economisch en ecologisch vervoermiddel? Met e-Moby – een vernieuwend, praktisch en financieel aantrekkelijk concept – laat Volkswagen Financial Services de mobiliteit en de wereld van de leasing evolueren.

 

Met e-Moby zet Volkswagen de stap naar een duurzame en verantwoordelijke mobiliteit. Met de leasing van een elektrisch voertuig, oplaadpunt inclusief, kan men heel eenvoudig en tegen een concurrerende prijs thuis of op het werk de toekomst installeren. Enige vereiste: een leasingcontract voor een Volkswagen voertuig en een aarding!

 

Twee technische oplossingen

 

Iedere chauffeur krijgt door e-Moby één van twee technische oplossingen aangeboden, volgens zijn noden en/of de thuisinstallatie waarover hij of zij beschikt.

 

De Nexxtender Mobile: voor dit mobiele oplaadpunt voor PlugIn Hybrid (Type 1 of 2) en elektrische voertuigen volstaat een normale muurstekker met aarding om het voertuig op te laden. Er is geen enkele installatie nodig en het kan dus in zowat elke omgeving worden geïntegreerd. Een simpele verbinding volstaat om het te gebruiken! De verbruiksgegevens worden doorgestuurd naar het centrale systeem, volgens hetzelfde principe als een laadstation.

 

De optie Wallbox Nexxtender Advance Single: Een snelle en compacte laadpaal.

 

Heel wat voordelen

 

Naast een voordeliger TCO dan bij een voertuig met een verbrandingsmotor die traditionele brandstof gebruikt, een gekende en perfect controleerbare huur, een voor de chauffeur voordelige VAA en een volledige onafankelijkheid van fossiele brandstoffen biedt e-Moby nog heel wat andere voordelen. Een andere chauffeur in het leasingprogramma? Geen probleem, de Nexxtender Mobile volgt het voertuig. De verschillende lasten op de elektriciteitsfactuur van de chauffeur worden vergoed. De werkgever zal nadien een factuur ontvangen. Binnen het leasen bestaat ook de mogelijkheid om een voertuig met verbrandingsmotor, van een gelijkwaardige categorie, te reserveren, voor een maximum van 3.500 km. per jaar.

 

Meer info op http://e-moby.volkswagen.be.

 

Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.


D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy