Volkswagen D’Ieteren Finance lanceert Bike-Moby, een financiële leasingformule voor fietsen

Volkswagen D’Ieteren Finance lanceert Bike-Moby, een financiële leasingformule voor fietsen

Met dit nieuwe aanbod biedt Volkswagen D’Ieteren Finance een antwoord op de groeiende vraag bij zijn klanten naar alternatieve mobiliteitsformules die qua servicepeil en bijstand op hetzelfde niveau staan als de bedrijfswagen.

“De vraag naar alternatieve mobiliteitsoplossingen stijgt bij onze klanten en daar spelen wij graag op in om formules uit te werken die optimaal zijn aangepast aan de wensen van de begunstigden, aan de nieuwste trends binnen HR-afdelingen en aan de eisen die vlootbeheerders stellen. De leasingformule voor fietsen Bike-Moby is een uitbreiding van ons aanbod dat al formules omvat als Flex-Moby (het totaalpakket bij gebruik van verschillende voertuigen), e-Moby (facturatiesysteem met split billing voor elektrische voertuigen) en Olympus Mobility (multimodaliteitsapp)”, verduidelijkt Didier Willems, COO van Volkswagen D’Ieteren Finance.

Werkgevers die interesse hebben om hun werknemers een fiets ter beschikking te stellen, huren die fiets voor een periode van 3 jaar. De werkgever krijgt een maandelijkse factuur tot aan het einde van het contract, waar hij de vooraf bepaalde aankoopoptie kan lichten en de fiets aankopen.

Deze formule gaat bovendien gepaard met erg praktische diensten zoals de dekking van materiële schade en diefstal, de technische bijstand en het onderhoud die allemaal inbegrepen zijn in de leasingprijs.

Bike-Moby wordt aangeboden op alle fietsmodellen van de allerbeste merken (minimale investering van 1.200 euro excl. btw): mountainbikes, stadsfietsen, racefietsen, plooifietsen, elektrische fietsen die in 168 verkooppunten in België worden aangeboden. Enkel ‘speedelecs’ (die moeten worden ingeschreven) vallen niet binnen het Bike-Moby-aanbod. 

Met de Bike-Moby-formule genieten werkgevers en werknemers een alternatieve transportformule voor de auto en, in functie van hun mobiliteitsprofiel, fiscale voordelen zoals een aftrekbaarheid van 120% en een bijzonder interessante aankoopoptie.

 

Meer info op de website www.vdfin.be

http://www.vdfin.be/bedrijf/loginnl/nl/mobiliteitsoplossingen_bedrijven/bike-moby.aspx

 

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be

 

PROFIEL VAN DE GROEP:

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen hun positie kunnen ontwikkelen in hun sector of in hun regio's. 

 

De Groep heeft momenteel de volgende activiteiten:

- D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het heeft een marktaandeel van ongeveer 22% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. Het businessmodel evolueert om de burgers verantwoordelijke en innovatieve mobiliteit aan te bieden. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,6 miljard EUR en 119,0 miljoen EUR in 2019.

- Belron (54,85% van de stemrechten) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 39 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeraars. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 4,2 miljard EUR en 400,5 miljoen EUR in het boekjaar 2019.

- Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 100 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 163,9 miljoen EUR en 18,6 miljoen EUR in 2019.

- D’Ieteren Immo (100%) bundelt de vastgoedactiviteiten van de groep D’Ieteren in België. De onderneming heeft ongeveer 30 sites die in 2018 een netto huurinkomsten van 19,7 miljoen EUR gegenereerd hebben. Ze voert ook investeringsprojecten uit en studies met het oog op de opwaardering van sites.  Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy