Volkswagen Commercial Vehicles - Officiële partner van de ‘Ultimate Ride’.

Volkswagen Commercial Vehicles - Officiële partner van de ‘Ultimate Ride’.

Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey op avontuur met Volkswagen Commercial Vehicles.

Vrijdag 18 augustus 2017 — Volkswagen Commercial Vehicles is ook dit jaar trotse partner van twee uitzonderlijke topsporters. Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey behoren beiden tot de strafste avonturiers van ons land en zijn bovendien grote fan van de Volkswagen Commercial Vehicles. Thomas trekt er als professionele paraglider en paramotorpiloot steeds op uit met zijn Amarok. Meervoudig wereld- en Europees kampioen trial bike, Kenny, kiest voor de Crafter. Ontdek hier hun verhaal. 

Volkswagen staat al jaren bekend om zijn oerdegelijke en sterke avonturenwagens. Deze wagens gaan geen enkele uitdaging uit de weg want ze zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Die betrouwbaarheid is ontzettend belangrijk voor professionele sporters die vaak op avontuur trekken. Zo kiezen onze Belgische topavonturiers Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey beiden voor de kwaliteiten van de Volkswagen Commercial Vehicles. 

 

Thomas de Dorlodot (Brussel) was de eerste paramotorpiloot die over de Machu Picchu (Peru) vloog. Hij heeft een afstandsrecord gevestigd in Mexico en een wereldrecord in Pakistan. Hij heeft drie bergen beklommen boven de 5.000 m in de Andes en heeft in totaal  9 maanden van zijn leven doorgebracht in het Himalayagebergte. Daarbovenop is hij ook nog eens een getalenteerd fotograaf en cameraman. De komende maanden zal Thomas paragliden, bergen beklimmen, zeilen, jonge mensen hun droomavontuur laten beleven en een minihuis verhuren. Ontdek hier alle projecten van deze creatieve avonturier.

 

Kenny Belaey (Eeklo) is al tien jaar absolute wereldtop in trialbike. Kenny werd vier keer wereldkampioen bij de elite, vijf keer bij de junioren en kadetten, zes keer elite world cup winnaar en drie keer Europees kampioen bij de elite. Hij had ook een eigen tv-show op het Extreme Sports Channel en vestigde al enkele wereldrecords. Klik hier om zijn toekomstige projecten te ontdekken.

 

De Volkswagen Amarok, Multivan, Caravelle en California zijn wagens die avontuur uitademen op weg naar het gevoel van vrijheid. Alle info over onze avonturenwagens kan u terugvinden op www.Volkswagen-Commercial-Vehicles.be.