Volkswagen Commercial Vehicles - Officiële partner van de ‘Ultimate Ride’.

Volkswagen Commercial Vehicles - Officiële partner van de ‘Ultimate Ride’.

Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey op avontuur met Volkswagen Commercial Vehicles.

Volkswagen Commercial Vehicles is ook dit jaar trotse partner van twee uitzonderlijke topsporters. Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey behoren beiden tot de strafste avonturiers van ons land en zijn bovendien grote fan van de Volkswagen Commercial Vehicles. Thomas trekt er als professionele paraglider en paramotorpiloot steeds op uit met zijn Amarok. Meervoudig wereld- en Europees kampioen trial bike, Kenny, kiest voor de Crafter. Ontdek hier hun verhaal. 

Volkswagen staat al jaren bekend om zijn oerdegelijke en sterke avonturenwagens. Deze wagens gaan geen enkele uitdaging uit de weg want ze zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Die betrouwbaarheid is ontzettend belangrijk voor professionele sporters die vaak op avontuur trekken. Zo kiezen onze Belgische topavonturiers Thomas de Dorlodot en Kenny Belaey beiden voor de kwaliteiten van de Volkswagen Commercial Vehicles. 

 

Thomas de Dorlodot (Brussel) was de eerste paramotorpiloot die over de Machu Picchu (Peru) vloog. Hij heeft een afstandsrecord gevestigd in Mexico en een wereldrecord in Pakistan. Hij heeft drie bergen beklommen boven de 5.000 m in de Andes en heeft in totaal  9 maanden van zijn leven doorgebracht in het Himalayagebergte. Daarbovenop is hij ook nog eens een getalenteerd fotograaf en cameraman. De komende maanden zal Thomas paragliden, bergen beklimmen, zeilen, jonge mensen hun droomavontuur laten beleven en een minihuis verhuren. Ontdek hier alle projecten van deze creatieve avonturier.

 

Kenny Belaey (Eeklo) is al tien jaar absolute wereldtop in trialbike. Kenny werd vier keer wereldkampioen bij de elite, vijf keer bij de junioren en kadetten, zes keer elite world cup winnaar en drie keer Europees kampioen bij de elite. Hij had ook een eigen tv-show op het Extreme Sports Channel en vestigde al enkele wereldrecords. Klik hier om zijn toekomstige projecten te ontdekken.

 

De Volkswagen Amarok, Multivan, Caravelle en California zijn wagens die avontuur uitademen op weg naar het gevoel van vrijheid. Alle info over onze avonturenwagens kan u terugvinden op www.Volkswagen-Commercial-Vehicles.be.

 

 

Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.


D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

  • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
  • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
  • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy