Vernieuwde Golf: photoshooting

Vernieuwde Golf: photoshooting

On location pictures Golf, Golf GTI, Golf GTD, Golf GTD Variant, Golf Alltrack, Golf Highline, 1,5 TSI, Assitance systems

Photos: ingo barenschee (Buchholz)
 

De vernieuwde Golf in tien punten:

 1. Wereldpremières: Volkswagen presenteert update van de Golf (3- en 5-deurs) alsook van de Golf GTI, Golf GTE en Golf Variant.
 2. Navigatiesysteem Discover Pro met gebarenbediening introduceert bediening van de toekomst in de klasse van compacte auto's.
 3. Compleet aanbod infotainmentsystemen werd nieuw ontworpen, met een groter touchscreen voor alle versies.
 4. Onlinediensten uitgebreid: 'Guide & Inform' en voortaan ook 'Security & Service' voor de versies met navigatiesysteem.
 5. Waaier aan bijstandssystemen voor de Golf democratiseert de vooruitgang: voor het eerst ook Traffic Jam Assist en Emergency Assist.
 6. Nieuwe TSI-generatie: 1.5 TSI Evo met 110 kW (150 pk) en cilinderuitschakeling debuteert in de Golf.
 7. Golf GTI met extra vermogen: 169 kW (230 pk) voor de basisversie en 180 kW (245 pk) voor de GTI Performance.
 8. Nieuw ontwikkelde 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) zal in de Golf geleidelijk alle DSG-6-versnellingsbakken vervangen.
 9. Nieuw ontworpen voor- en achterbumper; standaard full-ledachterlichten, dynamische richtingaanwijzers in de topversie.
 10. Nieuw ontwikkelde ledkoplampen in plaats van xenonkoplampen voor Golf en Golf Variant modeljaar 2017.
Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:


 • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.  


 • Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  


 • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy