Vernieuwde Golf: photoshooting

Vernieuwde Golf: photoshooting

On location pictures Golf, Golf GTI, Golf GTD, Golf GTD Variant, Golf Alltrack, Golf Highline, 1,5 TSI, Assitance systems

Photos: ingo barenschee (Buchholz)
 

De vernieuwde Golf in tien punten:

 1. Wereldpremières: Volkswagen presenteert update van de Golf (3- en 5-deurs) alsook van de Golf GTI, Golf GTE en Golf Variant.
 2. Navigatiesysteem Discover Pro met gebarenbediening introduceert bediening van de toekomst in de klasse van compacte auto's.
 3. Compleet aanbod infotainmentsystemen werd nieuw ontworpen, met een groter touchscreen voor alle versies.
 4. Onlinediensten uitgebreid: 'Guide & Inform' en voortaan ook 'Security & Service' voor de versies met navigatiesysteem.
 5. Waaier aan bijstandssystemen voor de Golf democratiseert de vooruitgang: voor het eerst ook Traffic Jam Assist en Emergency Assist.
 6. Nieuwe TSI-generatie: 1.5 TSI Evo met 110 kW (150 pk) en cilinderuitschakeling debuteert in de Golf.
 7. Golf GTI met extra vermogen: 169 kW (230 pk) voor de basisversie en 180 kW (245 pk) voor de GTI Performance.
 8. Nieuw ontwikkelde 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) zal in de Golf geleidelijk alle DSG-6-versnellingsbakken vervangen.
 9. Nieuw ontworpen voor- en achterbumper; standaard full-ledachterlichten, dynamische richtingaanwijzers in de topversie.
 10. Nieuw ontwikkelde ledkoplampen in plaats van xenonkoplampen voor Golf en Golf Variant modeljaar 2017.
Over Volkswagen Belgium

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.


D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

 • D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.
 • Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.
 • Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy