D'Ieteren start met onlineverkoop

D'Ieteren start met onlineverkoop

Voortaan kunnen D’Ieteren-klanten een Volkswagen uit stock volledig digitaal kopen zonder daarvoor uit hun zetel te moeten komen. Deze online verkoopformule is voorbehouden voor particulieren, telt 7 stappen en toont aan dat de automobielsector in volle transformatie is.

 

Het innovatieve online verkoopproces kan volledig digitaal worden doorlopen, inclusief de ondertekening van het contract, de betaling van een voorschot en de keuze van de betalingswijze. Men kan zelfs rechtstreeks op het platform het bestelformulier voor het voertuig en het eventuele financieringscontract via VDFin ondertekenen. “Met de nieuwe volledige digitale verkoopoplossing wil D’Ieteren een voortrekkersrol spelen inzake online mobiliteitsdiensten en nu al anticiperen op de steeds bredere ontwikkeling van de autoverkoop”, zegt CEO van D’Ieteren Auto, Denis Gorteman.

 

Het proces zelf telt 7 stappen en verloopt systematisch via het Volkswagen-netwerk van verdelers:

  1. Een auto kiezen en een MyVolkswagen-account aanmaken
  2. Een verdeler kiezen
  3. Een betaalmethode en/of financiering kiezen
  4. De overeenkomstige documenten regelen
  5. Het contract online ondertekenen
  6. Een voorschot betalen
  7. De auto ophalen bij de gekozen verdeler

 

Verder toont de nieuwe website een beschrijving van het voertuig en de uitrusting, de contactgegevens van de verdeler waar het voertuig zich bevindt en informatie over de beschikbare financieringsmethodes van VDFin.

 

Deze online sales vervangt zeker niet de traditionele verkoop, waar veel van onze klanten belang aan hechten, maar vult het dienstenpakket verder aan.

 

Volkswagen heeft recent ook met een online boekingssite voor de gloednieuwe elektrische ID.3 1e geïnnoveerd. Klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van de speciale editie kunnen zich vooraf registreren op de volgende website: https://www.volkswagen.be/e-mobility/nl/id-familie/id.html.

 

De stockvoertuigen en alle bijhorende informatie via: https://stock.volkswagen.be/nl

 

https://www.volkswagen.be/e-mobility/nl.html

Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf