De nieuwe Multivan PanAmericana: veelzijdig en met offroadkwaliteiten

De nieuwe Multivan PanAmericana: veelzijdig en met offroadkwaliteiten

Vrijdag 11 maart 2016 —  

Grote vrijheid: de nieuwe Multivan PanAmericana is niet alleen veelzijdig inzetbaar, maar is ook robuust genoeg voor gebruik buiten de platgetreden paden.

 

Hier komt de oplossing voor moderne individualisten: de nieuwe Multivan PanAmericana combineert het comfort van de Multivan met de typische kwaliteiten van een SUV. Waarheen de reis ook gaat, de Multivan PanAmericana gaat iedere uitdaging met succes aan!

 

Wat enkele maanden geleden op de IAA nog werd voorgesteld als een studiemodel, is vanaf mei in serie beschikbaar – een Transporter voor personen die van exclusiviteit houden.

 

De nieuwe Multivan PanAmericana komt dankzij zijn 20 mm hogere bodemvrijheid en lichtmetalen velgen van 17 of optioneel 18 duim ook op onverharde wegen vlot vooruit. Met zijn voor- en achterbumper in structuurlak, een stijlvolle bodembescherming voor- en achteraan, zijdrempellijsten en een beschermfolie tegen steenslag onderaan op de flanken is hij perfect geschikt voor gebruik buiten de platgetreden paden.

 

Behalve met deze functionele highlights onderscheidt de Multivan PanAmericana zich ook met een opmerkelijke en tegelijk elegante look: privacybeglazing voor de passagiersruimte, verdonkerde ledachterlichten, een Highline-radiatorrooster en een hoogwaardig PanAmericana-logo op de B-stijlen.

 

De Multivan PanAmericana overtuigt echter niet alleen aan de buitenkant. De optionele vloerbekleding van de passagiersruimte in geribbeld metaal en robuuste rubberen voetmatten zijn ook tegen vuile mountainbikes of besneeuwde snowboards bestand – op naar het volgende avontuur!