De nieuwe Golf staat in de startblokken

De nieuwe Golf staat in de startblokken

  • Eerste schetsen geven een blik op het design van de achtste generatie
  • Wereldpremière op 24 oktober in Wolfsburg

Als er één model is dat we een bestseller mogen noemen, dan is het wel de Golf. Doorheen de generaties is hij continu verder ontwikkeld en vandaag is hij wereldwijd een gevestigde waarde. Over twee weken, op 24 oktober, onthult het merk Volkswagen in Wolfsburg de achtste generatie in wereldpremière. Hij is meer gedigitaliseerd en geconnecteerd dan ooit tevoren, bulkt van de innovaties en pakt uit met een hoogst expressief design.

In dit nieuwe model zijn alle sterke punten die van de Golf een wereldwijde bestseller hebben gemaakt verder geperfectioneerd. Naast het nieuwe gamma van efficiënte motoren geeft verder ontwikkelde ondersteltechnologie een boost op het vlak van levendigheid. De nieuwe Golf is ook een trendsetter door zijn gedigitaliseerde en connectiviteitsgerichte interieurwereld, zijn rijhulpsystemen en zijn online gebaseerde functies en diensten.

Zijn koetswerkdesign is dynamischer dan ooit tevoren, en toch is hij van alle kanten onmiddellijk herkenbaar als een Golf. In het interieur bepalen frisse kleuren en stoffen de look van het nieuwe compacte model, net zoals de nieuwe digitale cockpit.

De jongste generatie van de Golf komt in december op de markt.

 

  1. Het model is nog niet verkrijgbaar voor verkoop.
Over Volkswagen Belgium

  

Press room Volkswagen Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden. Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.volkswagen.be. 
 

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al  meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV.

Alle rechten voorbehouden - Wettelijke bepalingen https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf